mandag 26. januar 2009

"Tulipaner"


fikk disse lekre tulipanene til bursdagen min den 13. januar av mannen min. bare så synd de ikke varer lenger. de springer ut veldig fort. men jeg kan ikke fordra plastikk blomster så det er ikke noe alternativ altså. fikk ikke bare tulipaner altså, fikk også ny symarskin. men har litt dårligsamvittighet får jeg har ennå ikke fått prøvd den. på dagen har jeg fulle hender med leah som regel og når kvelden kommer å jeg har lagt ho så er jeg ofte sliten og sofaen ser fryktelig deilig ut. men har et prosjekt jeg skal komme igang med snart, skal sy et trekk til en gammel stol jeg har. nå har jeg bare ett teppe over den og det glir jo ned hele tiden.

"morgen stund har gull i munn"


tulla mi er en sikkelig morgen fugel, våkner som regel i halv 6, 6 tiden. men vi koser oss lenge i senga da. ser på tegnefilm og leker, og favoritt hobbyen til leah, lugge mamma.

søndag 25. januar 2009

Ny sofa


fikk ny sofa på fredag, den er fra ikea. vi har lenge tenkt å reise til ikea får å kjøpe oss ny sofa men siden det er tungvindt med en liten babis på 7 månder som ikke liker å kjøre bil så var det en som var så snill å kjøpte en for oss og tok den med helt til risør. jeg er vartfall veldig fornøyd med den. det er en Ektorp med avtagbart trekk som kan vaskes, veldig greit når du har barn som gulper og griser. kommer nok også til å kjøpe fler trekk etterhvert. rosa var ikke akkurat mannen min som valgte. men siden både mamma, pappa og søstra mi har maken sofa så går det jo faktisk også ann å bytte låne. sofaen med det rosa trekket kostet 3850 kroner og det synes jeg absolutt ikke er ille får en sofa som både er fin og god å sitte i. nye trekk tror jeg koster rundt tusen lappen eller under. kommer vel litt an på hvilke trekk.

Min lille skatt


meg å min hjerte skatt, leah sofie.

Om tittelen på bloggen.


Jeg syntes det var litt vanskelig å velge tittel på bloggen siden jeg ikke er helt sikker på hva bloggen min kommer til å handle mest om. jeg er jo interesert i mange ting. men jeg synes tittelen i mitt lille hus kan på en måte bety flere ting.

Prøver meg på blogging.

Etter å ha lest flere blogger om både mote og interiør, fikk jeg selv lyst til å prøve meg på å lage en blogg. jeg er overhode ikke flink teknisk eller når det gjelder data. og jeg har også passe sterk dystleksi. så når bloggen florerer med skrive feil må dere bare unnskylde. men jeg gjør et forsøk uansett.