lørdag 29. januar 2011

god helg!!

god helg alle sammen! jeg har hatt en deilig lat formiddag, vært i byen og handlet nye sko og jakke på salg, møtt en kamerat på kaffe og nå styrer jeg litt her hjemme før jeg får besøk av tre herlige jenter, vi skal kose oss med taco og litt vin. kanskje det tilåmed blir en liten svigom på byen for å avslutte kvelden.
jeg liker å få max ut av en blomster bukett så når rosene begynte å henge med hodet klippet jeg de av og la de i en bolle med vann og stein i bunnen. så pynter de opp i et par dager til :) et lite tips fra meg bare! ha en flott kveld alle sammen.

fredag 28. januar 2011

Leah pynter på bade:




dere andre der ut med små barn vet at det er når det blir stille der barnet er må man sjekke, for da er det somregel noe rampestreker på gang. Leah kosa seg aleine på badet i går ettermiddag og dette ble resultatet, hun klistret alle truse innlegga mine på skapdøra. forklaringen hennes var at hun latet som at det var klistremerker :) hihihi

torsdag 27. januar 2011

kjøpte disse....

i går, på lille hvite. er ikke helt sikker på hva de heter. men de skal til for å lage en hylle på kjøkkenet over sittebenken. der tenkte jeg skulle ha fine kopper og kanner og slikt. tror det blir veldig fint, å få fylt opp det tomrommet der litt.
ellers står dagen idag tålig uten planer, hadde håpet å få låne nevøen min litt idag og trille en tur i sola, men det spørs om ikke det er litt for kaldt. når jeg gikk hjem fra jobb i går kveld var det ihvatfall så kaldt at det var rett før nesehåra frøys :) hihihi.

tirsdag 25. januar 2011

Think Pink











kjøkken og tapet:

jeg har fått en del spørsmål om hvor kjøkkenet er fra, og det er fra terna snekkeri som holder til litt uten for risør, gå inn på lik her. alt som er på kjøkkenet, som benk plate, hvitevarer, knotter og vasken er bestillt gjennom terna. alt bortsett fra blandebateriet, det har vi bestilt gjennom rørleggern vår.
tapeten på soverommet vårt er bestilt gjennom hødnebø butikken her i byen. her er et bilde med navnet på tapeten.




jeg prøver så godt jeg kan og svare på hvor forskjellige ting er fra :) og jeg må bare si jeg synes det er sååååå koselig med så mange som er innom og som legger igjen kjempe koselige komentarer, litt uvant for meg ennå. jeg tenker jo ofte at det bare er venner og familie pluss de faste andre som er innom den lille bloggen min. men så klart blir det jo noen flere nå :) og det er kjempe koselig!!

lørdag 22. januar 2011

Lørdags kvelden:

da var det lørdagskvelden og vi har koset oss med god mat og litt vin, jeg er kjempe stolt av å være på kk.no og synes det er så gøy at så mange har vært innom og tittet og noen komenert her hos meg. håper noen fortsetter og følge med, det gir virkelig ekstra inspirasjon og ståpå glede når man ser så mange liker å ta seg en titt.
ha en super fin lørdags kveld alle sammen, jeg har kommet i pysj buksen for leeeenge siden og skal bare kose meg og slappe av resten av kvelden, med god samvittighet :)

fredag 21. januar 2011

bloggen på kk.no

et innlegg om bloggen og huset på kk.no dere, gå inn og se :) god helg!!

God helg

god helg alle sammen, jeg skal snart på jobb så når "alle andre" begynner sin helg og kan gå hjem og kose seg med et glass vin begynner jeg min jobbe helg. skal ta meg et glass vin og begynne helgen etter jobb i morgen jeg. men igår fikk jeg en utrolig rar, spennende og hyggelig telefon. jeg har så lyst å fortelle dere mer men synes det er litt gøyre å fortelle dere alt når det er helt ferdig og sånn. så dere får bare vente. men det er egentlig en liten drøm som går i oppfyllelse. så idag er jeg egentlig bare kjempe happy og spent! men ville uansett bare si god helg til dere alle sammen! med et bilde av spisestua mi på kjøpet.

torsdag 20. januar 2011

20. januar 2011

idag er Leah og jeg bare hjemme og tuster, koser oss med fyr i peisen og husarbeid. nå skinner sola på alle hybelkaninene mine, selv om jeg akkuart har gått over med moppen er det noen som har lurt seg unna. litt nytt på plass her egentlig, men bare små ting. kjøpte meg en hortensia til den gamle tre kassen i gangen. fikk noen fine pynte spann i gave her om dagen, nytt skostativ og på benken hjemme laget veske alla mams.

kjøpte kubbelys og stein til pynt på fatet mitt her om dagen, og nye søte små orkideer som jeg fikk til bursdagen.
tulipaner har jeg fått å, og vet ikke om du ser den turkise krukken som står oppå radion der, den er ny, fikk i brusdags gave av søstra mi. hun kjøpte den faktsik på villivn markedet i sommer.


her er det ikke noe nytt ennå, jeg venter ennda litt til med å skifte sofa trekket som har fått gjennomgå med flekker fra en grisete toåring, men sånn er det bare.




Leah sin leke krok i stua, dukken med en arm skal være med på alt. her ser du toppen av huet hennes, hun sitter å koser seg med barnetv i sofaen.




ha en fin fin torsdag alle sammen :)




mandag 17. januar 2011

nye outfits til tulla mi:

i går ettermiddag kom svigers innom og svigermor hadde vært i oslo hele uken og måtte nusse litt på barnebarne sitt, og hun kom med masse flotte klær til Leah. utrolig fint barnetøy fra hm, kunne faktisk gått i de selv i voksen str da så klart. en rosa og hvit stripete skorte som kan brettes og armene og strammes inn i livet og brukes som tunika, og en kort armet blomstrete bluse.
en dongeri bluse og en tynn langarmet genser i blått.

mørkegrønn bukse med blomstrete detaljer og mørkeblå bukse med fløyels snøring i livet.


masse kjempe fint tøy til tulla mi, ikke noe barnehage klær det her nei. tusen takk svigermor :)



lørdag 15. januar 2011

lørdags kaffislaberas:

nå venter jeg på kaffi besøk fra noen gode venninder, det ble ingen heidundranes burdags feirings på meg, mye skyldes dårlig planleging fra min side men det var få som kunne og få av mine venner som var i byen på denne av året så da satser vi heller på en super sommer fest når mange har mulighet. men litt kaffi slaberas på lørdags formiddagen er det altids tid til og en utmerket mulighet til å prøve det nye vaffeljernet mitt. så jeg har dekket bordet med arvet servise fra min older mor og hjemmelaget brownis og satt mannen i gang med vaffelrøra.

i morgen blir det tur i bakken på brettet for første gang på mange år, jeg gleder og gruer meg, men det viktigste er at de melder fint vær så da skal jeg klare å holde humøret på topp selv om det blir mye knall og fall. planen var egentlig å dra med Leah til badeland i skien men fikk annbefalt at det er så stufullt der på denne tiden av året i helgene så vi tar det heller seinere i en uke dag.

lekre blomser jeg fikk av mannen min til bursdagen, fikk foresten også sjenk og skap som jeg hadde sett på en anonse på finn, skal vise dere det så fort vi får hentet det hjem :) ha en fin fin lørdag alle sammen!! snakkes snart..

torsdag 13. januar 2011

it's my birthday







da er det vel på tide at jeg også blir eldre, selv om jeg ikke liker det. men har jo ikke noe valg. jeg har foresten blitt brunette for de som ikke viste det, jeg trengte en spontan forandring og det var enten det eller helt kort sveis igjen og det er ikke så populert på hjemmebane, hva er det med menn og langt hår? nå har Leah og jeg smelt sammen en brownes og så skal det ryddes og ordnes litt her, jeg skal straks til hudpleiern og få litt stell og i ettermiddag får vi kaffi gjester. ha en fin dag alle sammen!!

tirsdag 11. januar 2011

prosjekt oppussing av kjellerleilighet uten penger:

vel så klart sprakk oppussings budskjettet vårt og planen om å ha igjen nok penger til å pusse opp kjellerleiligheten gikk i vaksen. så vi får gjøre litt etter litt og begynner med riving. det er jo gratis :)




så slik ser det ut her nede nå, litt av et prosjet med andre ord! vi har også et lite tema på diskusjon her, nemelig ta ut litt ferie penger på forskudd får å ta en uke ferie til varmere strøk og kose oss sammen eller bruke alt vi har til dette prosjektet. i det lange løp lønner jo dette kjeller prosjeltet seg siden når det er ferdig vil vi få mer penger inn dersom vi får leieboer her. men noen ganger trenger man tid til ferie og hverandre??? hva ville du gjort? jeg er den spontane som tenker alt ordner seg etter hvert og han er den fornuftige som tenker tall og tid.

"en blå tråd"

da har krakken også blitt malt i denne isblå fargen, som går igjen flere plasser på kjøkkenet. det var faktisk mer jobb og male denne lille krakken en den komoden. den har så mange kanter så man må passe så godt på at man ikke får stygge maligsrenninger overalt. ellers så skulle jeg gjerne vist dere noen bilder fra barnedåpen på søndag men i alt stresset den morgenen med å komme seg ut døra med to kaker, gave og fin sko glemte jeg helt å ta det med meg. heldigvis var det noen andre iverige hobbyfotografer der så jeg håper noen fine øyeblikk fra min første stund som fadder er foreviggjort.

når jeg skulle finne fargen jeg skulle bruke hadde jeg med meg dette plass bestikket fra rice til butikken, og jeg må si jeg synes fargen ble bra lik, kan nesten ikke se bestikket på komoden, helt kamuflerede hadde det ikke vært for skygger.

idag skal Leah og jeg rydde og vakse litt her hjemme, til torsdag har jeg nemmelig bursdag og tenkte å invitere diversje familie på kaffe og kake her hjemme, det er jo ennå ikke alle som har fått vært her og sett og da er det jo en fin anledning.


mulig det må bli flere av disse krakkene i fremtiden, de er jo så greie og koser jo nærmest ingen ting på ikea. hadde trengt en i gangen og en oppe også. kan jo male de i litt forskjellige farger. men først er planen og rydde og organisere "hobby" rommet mitt og male den mørkebrune skrive pulten. jeg tenker en rosa pastell eller kanskje lilla hadde vært litt tøfft?






ha en fin fin dag alle sammen :)

fredag 7. januar 2011

gamle blogg bilder:

i slutten av januar er faktisk bloggen min to år, tenk at jeg har blogget så lenge. som med mange andre bloggere går blogglysten opp og ned. noen få ganger har jeg vurdert å legge den helt ned siden jeg ikke har fått blogget så mye som jeg har ønsket i perioder jeg har vært lite inspirert. men så ser jeg på telleren min nå i det siste at anntallet lesere stiger og det gir meg lyst til å blogge mer og fortsette bloggen min. her kommer en rekke gamle stemnings bilder som har vært med bloggen opp i gjennom, de fleste er fra det gamle huset vårt, der vi bodde når jeg begynte å blogge.



























håper du synes det var noe fint å se på her, ellers må dere alle ha en flott helg. min helg er fylt opp, jeg skal jobbe en del og så på koselig jente kveld på lørdag og så er det barnedåp for tantebarnet mitt og jeg skal være fadder. god helg alle sammen!!